Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (4.70 secunde)
Proiectul Zonei Metropolitane Constanta incepe sa capete contur, pana in toamna acestui an urmand sa fie realizata si o harta a viitoarei metropole, care va reuni 14 localitati constantene din jurul municipiului resedinta de judet.
Liberalii gorjeni nu sunt de acord cu infiintarea unei companii care sa cuprinda complexurile energetice din Oltenia si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, si care sa aiba sediul la Bucuresti.
Peste 60% din piata autohtona a mezelurilor este dominata de cinci mari producatori, care isi disputa anual in jur de 600 de milioane de euro.
Remes a criticat autoritatile locale din Dolj pentru numarul mic de proiecte depuse.Ministrul agriculturii le-a servit primarilor si celorlalte autoritati administrative una calda si una rece.
Astfel, cetatenii din statele europene care lucreaza in strainatate au trimis in 2006 in tarile de provenienta peste 50 de miliarde de dolari.
Romanii consuma foarte putina miere, comparativ cu cetatenii din statele membre ale Uniunii Europene. Astfel, in tara noastra se consuma 100 de grame de miere pe an pe cap de locuitor, in timp ce un german consuma doua kilograme de miere pe an.
Acest pret nu este insa platit din buzunarul lui, ci din al nostru.In loc sa avem 2.000 euro pe cap de locuitor din fonduri europene, noi avem 1.000", a sustinut Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman.
Martin, din perspectiva intelegerii filosofiei care poate motiva sau justifica comportamentul uman in general si actiunea politica in particular.
Dupa 1990, familia respectiva a incercat sa-si faca o catime de dreptate, dar a fost izgonita si din procuratura, si din justitie, fara nici o explicatie.
O tara care duhneste din pricina numarului mult prea mare de "jmecheri" pe cap de locuitor. ... Mi-e tare teama ca "oracolul din Damaroaia" a fost de fapt foarte optimist.
La acest capitol, pentru a-i determina pe directorii unitatilor scolare din Mangalia sa ia masuri pentru amenajarea propiilor spatii verzi, Primaria a alocat, in cadrul noului buget pentru anul in curs, sume consistente pentru achizitionarea unor "cositoareā€ automate, pentru fiecare institutie de invatamant.
Plonjarea in realitatile europene va fi treptata, dar probabil mai accelerata decat in tarile cuprinse in valul de aderare din 2004. ... Pe plan local, un oras precum Constanta n-ar exista in comunitatea europeana, pentru ca este periculos pentru locuitorii sai din cauza diminuarii drastice a spatiului verde.
'Intr-o dimineata fierbinte de decembrie, pe trotuarul proaspat samponat din fata Zenaco (Zambia National Commercial Bank) din centrul Lusakai, a picat din cer un batranel artagos. ... Fiindca vraciul semana ca doua pene de papagal cu Mircea Toader, Cel cu Sase Degete, seful grupului PDL din Camera.
Nu este o intamplare faptul ca primele informatii din recensamant le avem imediat dupa pulverizarea de catre Curtea Constitutionala a proiectului alegerilor comasate amanate.
"Este evident ca exporturile au de suferit din cauza politicii leului greu dar cred ca este o perioada tranzitorie.
Romania ocupa locul 55 in rindul celor 60 de state si zone geografice nationale incluse in "Anuarul competitivitatii mondiale ", clasindu-se inaintea Mexicului, Poloniei, Argentinei, Indoneziei si Venezuelei, pozitia din acest an consemnind o scadere cu o treapta fata de editia din 2004.
Piata produselor avicole din Romania se confrunta cu o problema in ceea ce priveste pieptul de pui si pulpele, care se vand la acelasi pret, desi cererea este mai mare in cazul pulpelor si mai scazuta in cazul pieptului de pui, a declarat Ilie Van, presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari (UNCPR), in cadrul unei conferinte de presa.
Berea si tigarile au fost cele mai bine vandute bunuri de larg consum din Romania, in 2008.
Din pacate, Romania nu a gasit solutia pentru a atrage investitiile chineze si nici pentru a-si vinde marfa pe cea mai mare piata din Asia. In ultimii trei ani, produsul intern brut pe cap de locuitor in China s-a majorat.
Ziua de luni, 16 septembrie, a insemnat pentru ASR Principele Radu al Romaniei intalnirea cu sute de elevi si parinti din Adjud si Buzau, unde Alteta Sa a asistat la deschiderea de an scolar si a vorbit despre importanta cititului.
google-analytics.com